Tjuuuuuuuuuu!!!!

Shuuuu

Har mina små blogg avbrot ibland, orkar inte riktigt sitta o skriva varje dag, som alla andra miffon gör. 

Låt mig nu översätta just den meningen till det språk som alla "äkta" bloggare använder : Assa typ jag har ju mina små blogg avbrot ibland lixom, orkar lixom inte riktigt sitta och skriva varje dag lixom, typ som alla andra miffon typ gör lixom.

Just nu känns det som en stor skam att äns ha en blogg. Måste jag med börja använda orden "lixom" och "typ" minst två ggr i varje mening nu bara för att jag har en blogg?  Det jag jag undrar mest är pratar dom så i vanliga fall också eller är det bara så man ska prata när man gör video inlägg på bloggen för att verka cool? Då kan man ju undra sig vem fan tycker du är cool bara för att du använder två ord mer än alla andra och pratar som om dina käkar hade rostat fast i varandra?

Kolla t.ex kissies (eller vad hon nu kallar sig) video bloggar.  Kolla på dom och lyssna till ordspråket " fjortis är inte längre en ålder, det är en livsstil".  så om man egentligen ska jämnföra på något litet vis så är "emosarna" mer normala än fjortisarna. Emosarna kan iaf prata rent, dom lyssnar bara på lite skrick i lurarna och klär sig lite annorlunda.  Rätta mig om jag har fel.  

Att ha en blogg gör dig helt enkelt sinnes sjuk.


Miss you!!!

Saknar dig hur mycket som helst Mandapullan. Känns som vi har varit ifrån varandra jätte länge, men jag åkte hem från dig i förgår.

Du kan inte äns försöka förstå hur mycket jag älskar dig och hur mycket din minsta beröring betyder för mig. 

Amanda Julia Berg jag älskar dig av hela mitt hjärta och jag vill aldrig släppa taget om dig.

Puss på dig mitt lilla bröstsocker<3


You are my flashlight in the dark.


RSS 2.0